Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΗΜΑΘΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΑΧΑΪΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΕΒΡΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ, Α ΑΘΗΝΑΣ, Δ ΑΘΗΝΑΣ, ΧΑΝΙΑ, Γ ΑΘΗΝΑΣ, ΡΟΔΟΠΗ, ΞΑΝΘΗ, A ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ...)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σύμφωνα με στοιχεία των Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης 960  είναι οι πλεονάζοντες καθηγητές στη Δυτική Θεσσαλονίκη και άλλοι τόσοι περίπου στην Ανατολική, από όλες τις ειδικότητες και όλοι τους στο έλεος των υποχρεωτικών μετακινήσεων που θα γίνονται από τη μια άκρη της Χώρας ως την άλλη.

Οι Γ΄, Δ΄, Ε ΕΛΜΕ του Νομού καλούν  όλους τους εκπαιδευτικούς σε μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στις σημερινές συνεδριάσεις των ΠΥΣΔΕ.  Στις 1.00 μμ στο ΠΥΣΔΕ  Δ. Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Διεύθυνσης (Κολοκοτρώνη 22 Σταυρούπολη). Στις 2.00 μμ στο ΠΥΣΔΕ  Α.  Θεσ/νίκης (Σαπφούς 44 Θεσ/νίκη ).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ – Θ
Το Υπουργείο Παιδείας  με εγκύκλιό του προς τους Δ/ντες Β/θμιας Εκπ/σης κάλεσε τα ΠΥΣΔΕ να συντάξουν πίνακες πλεονασμάτων και κενών των σχολείων της περιοχής τους.
Τα ΠΥΣΔΕ καλούνται να συντάξουν τους σχετικούς πίνακες στη βάση των αντιεκπαιδευτικών μέτρων που προωθεί το Υπουργείο στην παιδεία, όπως αύξηση ωραρίου, αύξηση ωρών υπολογισμού των οργανικών θέσεων, ισοπέδωση ιδιαιτεροτήτων σχολείων, περιοχών και νομών, στοίβαγμα μαθητών στα τμήματα (κατά 40% στη Δ. Θεσ/νίκη τα τμήματα είναι με 25 έως 30 μαθητές) κ.α.
Την ίδια στιγμή το υπουργείο με την εγκύκλιό του έχει καταργήσει κάθε έννοια αυτοτέλειας των ΠΥΣΔΕ, βάζοντας περιορισμούς στη λειτουργία τους με την πρωτοφανή επιλογή του να συντάξει το ίδιο τους πίνακες πλεονασμάτων και κενών, αλλά και απαιτώντας αιτιολογήσεις για κάθε διαφορετική πρόταση των ΠΥΣΔΕ  από τον Δ/ντή Εκπ/σης, αλλά και από τον Περιφερειακό Δ/ντή.
Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ-Θ καταγγέλλουμε το Υπουργείο και την Κυβέρνηση για την εφαρμογή αντιεκπαιδευτικών μέτρων που ισοδυναμούν με λαιμητόμο των εργατικών μας δικαιωμάτων: 10.000 απολύσεις αναπληρωτών, χιλιάδες υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών, 960  είναι οι πλεονάζοντες καθηγητές στη Δυτική Θεσσαλονίκη και άλλοι τόσοι περίπου στην Ανατολική, από όλες τις ειδικότητες και όλοι τους στο έλεος των υποχρεωτικών μετακινήσεων που θα γίνονται από τη μια άκρη της Χώρας ως την άλλη.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συνεχή αγώνα όλο το επόμενο διάστημα. Με μαζική συμμετοχή  να σταματήσουμε τις απολύσεις αναπληρωτών, τις υποχρεωτικές μετακινήσεις και απολύσεις μονίμων εκπαιδευτικών. Να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο,  τη δουλειά και την αξιοπρέπεια μας. Να αγωνιστούμε και να επιβάλλουμε τώρα τις διεκδικήσεις του κλάδου που με μαζική συμμετοχή η βάση των καθηγητών στις πρόσφατες γενικές συνελεύσεις αποφάσισε.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στις σημερινές συνεδριάσεις των ΠΥΣΔΕ.  Στις 1.00 μμ στο ΠΥΣΔΕ  Δ. Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Διεύθυνσης (Κολοκοτρώνη 22 Σταυρούπολη). Στις 2.00 μμ στο ΠΥΣΔΕ  Α.  Θεσ/νίκης (Σαπφούς 44 Θεσ/νίκη ).
                                               ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
1.      Καμία απόλυση εκπαιδευτικού – Διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών
2.      Άμεση απόσυρση του Π.Δ. για τους υποχρεωτικές μεταθέσεις
3.      Άμεση κατάργηση των νόμων για το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο (ν.4093/12 και 4057/12) που έχει θέσει υπό διωγμό τους εκπαιδευτικούς
4.      Απόσυρση του ΠΔ για την Αξιολόγηση. Κατάργηση του ν.4142/13 για την Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας
5.      Διασφάλιση των οργανικών θέσεων που απειλούνται από την αύξηση του διδακτικού ωραρίου (ν.4152/13, παρ. Θ). Κατάργηση του ν.4152/13.
6.      Ουσιαστική οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα των νεότερων. Κατάργηση του ν.4024/2011
7.      Καμία κατάργηση – συγχώνευση σχολείου. 25 μαθητές κατ’ ανώτατο όριο στην τάξη
8.      Να μην περάσουν τα σχέδια νόμων για το Γενικό και Τεχνολογικό Λύκειο που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα
9.      Όχι τους μνημονιακές πολιτικές που διαλύουν τη δημόσια εκπαίδευση.
                                                                       Για τα Δ.Σ.
                                                                      Οι πρόεδροι
                 Γ΄ ΕΛΜΕ  Τρανός Τ.,   Δ΄ ΕΛΜΕ  Ζυμβρακάκη Ε.,  Ε΄ ΕΛΜΕ  Ζαγανίδης Χ.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Το 25% των καθηγητών είναι υπεράριθμοι

του αιρετου του ΠΥΣΔΕ  Μπάμπη Τουφίδη εκπροσώπου της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συσπείρωσης Καθηγητών
Συνάδερφοι
Μετά τη Κυρα-Φροσυνη το Υπ. Παιδείας ‘πνίγει’  390 συναδερφους στο νομό μας… Σφαγή... το 25% των καθηγητών. ..  υπεράριθμοι… αναλυτικά…
ΠΕ1---9                                                             ΠΕ17,03--------------5
                                                                               ΠΕ17.04-----------2
ΠΕ2--------49                                                            ΠΕ18.02--------6
ΠΕ3-------26                                                              ΠΕ18.08--------1
ΠΕ4.01-------33                                                         ΠΕ18.09--------1
ΠΕ4.02------10                                                           ΠΕ18.10--------3
ΠΕ5---------34                                                            ΠΕ18.12--------5
ΠΕ6---------23                                                            ΠΕ18.18--------3
ΠΕ7----------14                                                           ΠΕ19-----------95
ΠΕ8----------13                                                            ΤΕ01.02--------2
ΠΕ9----------15                                                             ΤΕ01.05--------1
ΠΕ10---------3                                                             ΤΕ01.13---------2
ΠΕ11---------17                                                            ΤΕ01.19---------2
ΠΕ12.04------2                                                            ΠΡΟΤΖΕΚΤ------15
ΠΕ12.05------3                                                            ΣΕΠ--------------3
ΠΕ12.06-----2
ΠΕ13---------12
ΠΕ14.04-----5
ΠΕ15---------1
ΠΕ16---------5
ΠΕ17.01------5
ΠΕ17.02------5
Συναδερφοι
Μαζι με την ΕΛΜΕ να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση... δεν πάει άλλο..
Αυτή την πολιτική και αυτή την κυβέρνηση θα την ανατρέψουμε με ενωτικούς, δυναμικούς αγώνες, με μια ευρύτερη συσπείρωση εργαζομένων, ανέργων, φοιτητών, μαθητών και όλων των στρωμάτων που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές.

                           Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Τουφίδης Μπάμπης                                                   
αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ                          
τηλ.:6944986254,                                                   :              
babistoufidis@ gmail.com

ΗΜΑΘΙΑ
Συγκεκριμένα πλεονάζουν, χαρακτηριστικά κατά ειδικότητα, ως εξής περίπου:
    Θεολόγοι 21
    Φιλόλογοι 45
    Μαθηματικοί 18
    Φυσικοί 16
    Χημικοί 8
    Γαλλικής 27
    Αγγλικής 29
    Γερμανικής 15
    Οικονομολόγοι 14
    Φυσικής Αγωγής 23
    Φυτικής Παραγωγής 16
    Πληροφορικής 73
Παρατηρήσεις:
1)Το περίπου που αναφέρουμε στην αρχή σχετίζεται με το γεγονός ότι συνεχίζουν να γίνονται αλλαγές στους πίνακες.
2) Καταγράψαμε ενδεικτικά μόνο τα μεγαλύτερα πλεονάσματα κατά ειδικότητα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάσταση αυτή διαμορφώθηκε αφενός από το γεγονός πως οι υπολογισμοί έγιναν με βάση την αύξηση κατά δυο ώρες του ωραρίου και αφετέρου από την απλή διαίρεση των υπολογισμένων συνολικών ωρών διδασκαλίας ανά ειδικότητα με το 20 (υποτιθέμενος μ.ο. διδασκαλίας ανα καθηγητή) ταυτόχρονα με αυτόν τον μπακαλίστικο τρόπο υπολογισμού πρέπει να σημειωθεί ότι:
Α) Υπολογίστηκαν με πλήρες ωράριο όσοι κατέχουν θέση ευθύνης (Δ/ντες, υποδιευθυντές κ.τ.λ).
Β) Υπολογίστηκε μόνο η Α΄ ανάθεση.
Γ) Δεν υπολογίστηκαν διδακτικές ώρες από τα ΣΕΠ και Project
Δ) Δεν υπολογίστηκαν 2 διδακτικές ώρες που είναι υποχρεωτικές για χορωδία στους ΠΕ16
Ε) Δεν υπολογιστήκαν ώρες από πιθανό χωρισμό τμημάτων σε επίπεδα για τη διδασκαλία ξένης γλώσσας.
ΣΤ) Δεν υπολογίστηκαν επίσης καθόλου οι ώρες υπεύθυνων εργαστηρίων φυσικών επιστημών, πληροφορικής κ.τ.λ.
Ζ) Οι αποσπασμένοι στο εξωτερικό θεωρούνται ότι αφήνουν τα οργανικά κενά εάν έχουν υπερβεί το ένα έτος ή έχουν πάρει παράταση της απόσπασής τους. Οι υπόλοιποι αποσπασμένοι μετρούν στις οργανικές τους θέσεις (όπως και όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ).
Ερωτηματικά δημιουργούνται με κλάδους που έχουν κοινές Α΄ αναθέσεις μαθημάτων. Πως είναι π.χ. δυνατόν να υπάρχουν 16 πλεονάζοντες φυσικοί και 8 χημικοί και την ίδια στιγμή να δίνονται δύο οργανικά κενά για φυσιογνώστες; Πως είναι επίσης δυνατόν να πλεονάζουν 3 ΠΕ17 Μηχανολόγοι και να δίδεται ένα οργανικό κενό σε ΠΕ12 Μηχανολόγο (κοινές Α΄ αναθέσεις);
Αυτά βέβαια δεν είναι τα μόνα ερωτηματικά, αντιφάσεις και αλληλοσυγκρουόμενα στοιχεία. Όμως για να έχει κανείς μια πλήρη εικόνα αυτού του χάους, θα πρέπει να έχει στη διάθεση του τους πίνακες κενών και πλεονασμάτων που έστειλαν εσπευσμένα την Μ. Πέμπτη τα σχολεία.
Πρόκειται για μια, καθ’ ολοκληρία, εικονική πραγματικότητα που όμως δημιουργεί ανησυχία και φόβο σε πολλούς συναδέλφους γιατί φανερά στοχεύει στη δραστική μείωση των οργανικών θέσεων τις οποίες μετατρέπει σε λειτουργικά κενά. Έτσι π.χ. μπορεί να παρατηρηθεί σε πολλά σχολεία η ύπαρξη οργανικών θέσεων (π.χ. λόγω συνταξιοδότησης) και να θεωρηθούν ως λειτουργικά κενά γιατί ο υπολογισμός γίνεται σε επίπεδο νομού! Στην πράξη δηλαδή πρόκειται για κατάργηση οργανικών θέσεων ανά σχολική μονάδα και υπολογισμό τους, σ’ αυτή τη φάση, ανά νομό γεγονός τελείως παράνομο.
Με την συγκεκριμένη διαδικασία ο ρόλος του ΠΥΣΔΕ έχει μειωθεί δραστικά, αφού το υπουργείο παίρνει τα λογιστικά δεδομένα μέσω του Survey και με βάση κάποιους αλγόριθμους δημιουργεί μια πραγματικότητα που έχει ως στόχο όχι να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων στην διαδικασία μόρφωσης των παιδιών αλλά την εξοικονόμηση πόρων για να εξυπηρετηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών. Πρόκειται για την απαρχή της πλήρους διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης, όπως ακριβώς διαλύθηκε με τον ΕΟΠΥΥ  το σύστημα υγείας και δημόσιας περίθαλψης. Γιατί αν το υπουργείο πιστεύει ότι τα στοιχεία του αντικατοπτρίζουν την αλήθεια ας ξεκινήσει με βάση αυτά να λειτουργήσει τα σχολεία τον Σεπτέμβριο. Να δούμε π.χ. πως θα γίνουν οι φιλολογικές ώρες χωρίς 45 φιλολόγους κ.ο.κ. για την κάθε ειδικότητα.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή η κατάσταση είναι εντελώς ρευστή και καραδοκεί το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις θα πρέπει και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και οι συνάδελφοι που μετέχουν στο ΠΥΣΔΕ αιρετοί και μη, αλλά και όλοι μας συνολικά να βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση με ένα κυρίαρχο στόχο:
Να μην μετακινηθεί κανείς, χωρίς τη θέληση του, από τον Νομό!
Να μην καταργηθεί καμιά οργανική θέση.
Στα σχολεία δεν περισσεύει κανείς εκπαιδευτικός. Αυτοί που περισσεύουν στην Ελληνική κοινωνία είναι όσοι ψηφίζουν τέτοιους νόμους, τέτοια προεδρικά διατάγματα και οι σύμβουλοί τους!
ΡΕΘΥΜΝΟ
Ειδικότητα Εκτίμηση Αλγορίθμου
ΠΕ01.00 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 6
ΠΕ02.00 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 29
ΠΕ03.00 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 13
ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 25
ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 4
ΠΕ04.03 - ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ -1
ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ -1
ΠΕ04.05 - ΓΕΩΛΟΓΟΙ -4
ΠΕ05.00 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ 20
ΠΕ06.00 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ 13
ΠΕ07.00 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ 2
ΠΕ08.00 - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ 10
ΠΕ09.00 - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 16
ΠΕ10.00 - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ 0
ΠΕ11.00 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 37
ΠΕ12.01 - ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΑΡΧΙΤΕΚΤ.-ΤΟΠΟΓΡ. 2
ΠΕ12.04 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓ. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣ. - ΝΑΥΠΗΓΟΙ -1
ΠΕ12.05 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ -3
ΠΕ12.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΦΥΣ. ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 1
ΠΕ13.00 - ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 5
ΠΕ14.01 - ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ -5
ΠΕ14.04 - ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ 0
ΠΕ15.00 - ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ -3
ΠΕ16.00 - ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2
ΠΕ17.01 - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 2
ΠΕ17.02 - ΜΗΧ/ΛΟΓΟΙ-ΝΑΥΠ.ΕΜΠ.Ν. ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ -1
ΠΕ17.03 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ -2
ΠΕ17.04 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 2
ΠΕ18.01 - ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓ. ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ -1
ΠΕ18.02 - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (MARKETING) 4
ΠΕ18.04 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ -3
ΠΕ18.05 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ -4
ΠΕ18.09 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 0
ΠΕ18.10 - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 0
ΠΕ18.12 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ-ΓΕΩΡΓ.ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΕΩΝ - ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΚΜΕΤΑΛ-ΘΕΡΜΟΚΗΠ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘ/ΜΙΑΣ 1
ΠΕ18.18 - ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ 0
ΠΕ18.24 - ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠ.- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠ. -3
ΠΕ18.33 - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ -1
ΠΕ19.00 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ 30
ΠΕ32.00 - ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 0
ΤΕ01.03 - ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 0
ΤΕ01.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ -1
ΤΕ01.07 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ 1
ΤΕ01.19 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 0
ΤΕ01.20 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 0
ΤΕ16.00 - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΩΔΕΙΟΥ 1
ΠΡΟΤΖΕΚΤ - ΠΡΟΤΖΕΚΤ -8
ΣΕΠ - Σ.Ε.Π. -1

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
700 καθηγητές στους 3.500 χωρίς οργανική θέση στην Ανατολική Αττική
Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                                        ΠΑΛΛΗΝΗ  27.5.2013

Η καμπάνα κτυπά για όλους:  Υποχρεωτικές μεταθέσεις-  απολύσεις
·         Το Υπουργείο παιδείας με εγκύκλιό του Α.Π 7060/Δ3/23.5.2013  εφαρμόζει την αύξηση του ωραρίου  και επανακαθορίζει τις οργανικές θέσεις σε κάθε σχολείο.  Όσοι δεν καλύπτουν 12 ώρες με την πρώτη ανάθεση μαθημάτων χάνουν την οργανική τους . Και ,όσοι δεν έχουν συμπληρώσει 12 χρόνια υπηρεσίας, παραδίδονται στο έλεος του Περιφερειακού Διευθυντή και του Υπουργού παιδείας. Οι πάνω με 12 χρόνια υπηρεσίας θα «τακτοποιηθούν» σε σχολείο της περιοχής τους, στην καλύτερη των περιπτώσεων, εφόσον βρεθεί κενή θέση σε σχολείο, με ελάχιστες βέβαια πιθανότητες.
·         Τα αποτελέσματα είναι  τραγικά για τον κλάδο.  700 συνάδελφοι στο ΠΥΣΔΕ   Ανατ.Αττικής, επί συνόλου 3.500 υπηρετούντων οργανικά,  χάνουν την οργανική τους  και, σε πρώτη φάση, θα μετατεθούν και, σε δεύτερη, θα αρχίσουν απολύσεις. Αν ληφθεί υπόψη ότι σε κάθε ΠΥΣΔΕ  τουλάχιστον 500 συνάδελφοι χάνουν την οργανική τους θέση και δεν  θα υπάρχει σχολείο ούτε για μετάθεση σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή, το επόμενο βήμα είναι προδιαγεγραμμένο: Θα  αρχίσουν τα ΜΜΕ να μιλούν για αργόσχολους καθηγητές, για το δημόσιο που επιβαρύνεται κλπ. Στο ίδιο έργο θεατές. Και από κοντά θα εξαπολύσει η κυβέρνηση τον  Άδωνι και τον Βορίδη , για να  είναι ολοκληρωτική η  επίθεση  και να αρχίσουν οι «δικαιολογημένες» απολύσεις.
·         Εδώ που φθάσαμε κανένας δεν είναι ασφαλής. Όλοι είναι υποψήφιοι για μετάθεση , για απόλυση. Γιατί ακολουθούν οι συγχωνεύσεις τμημάτων, λόγω της αύξησης του αριθμού μαθητών κατά τμήμα, μετακινήσεις τμημάτων σε γειτονικά σχολεία,  κλείσιμο σχολικών μονάδων.  Ήδη στέλεχος της ΔΗΜΑΡ στη εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»  προτείνει: κανένα τμήμα κάτω(!) από 25 μαθητές.
·         Στόχος του Υπουργείου: καμία πρόσληψη μέχρι το 2020. Αναπληρωτές- αδιόριστοι καταδικάζονται σε ανεργία εσαεί.
·         Η κυβέρνηση έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον μας. Απαντάμε με πόλεμο. Δεν έχουμε άλλη λύση.
·         Τετάρτη,29/5,ώρα 14.00, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ  καλεί όλους τους συναδέλφους σε διαμαρτυρία κάτω από τα γραφεία του ΠΥΣΔΕ, στην πλατεία Γέρακα. Καλεί επίσης τους αιρετούς να μη συναινέσουν στο  έγκλημα σε βάρος των συναδέλφων.
·         Πέμπτη, 30/5, στο 1Ο  Γυμνάσιο  Γέρακα, ώρα 12.30, καλεί όλους τους συναδέλφους σε Γ.Σ,  για να αποφασίσουμε για τις αντιδράσεις μας. Πρέπει να γίνει φανερό σε όλους: Αν το συνδικαλιστικό κίνημα δε θέσει ως προτεραιότητα την ανατροπή της πολιτικής αυτής,  δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Δεν μπορούμε να ζούμε κάτω από  το καθεστώς του φόβου και της τρομοκρατίας, περιμένοντας πότε θα έλθει και η δική μας σειρά. Γιατί θα έλθει, αν δεν αντιδράσουμε τώρα.
·         Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί το Δ.Σ της ΟΛΜΕ να συγκαλέσει  έκτακτη Γ.Σ προέδρων ΕΛΜΕ.  Όχι άλλο χάσιμο χρόνου.
                   Για το Δ.Σ της  Ε’ ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
     Η πρόεδρος                                 Ο  Γ.  Γραμματέας
      Άννα  Μπαχτή                           Παναγιώτης  Μιχαλόπουλος
ΑΧΑΪΑ

Εικονική και επικοινωνιακή πραγματικότητα πλεονασμάτων καθηγητών του Υπ. Παιδείας και στην Αχαΐα – Παν. Μπούρδαλα

Σας ανακοινώνουμε σχετικό πίνακα με βάση τον προ-υπολογισμό από την ηλεκτρονική βάση του Υπ. Παιδείας πάνω στην οποία αύριο Τετάρτη θα κληθεί να αποφασίσει το ΠΥΣΔΕ Αχαΐας, κάνοντας δική του εκτίμηση και μετά θα ακολουθήσει της Διευθύντριας εκπ/σης και του Περιφερειακού Δ/ντή εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας με «αιτιολόγηση» σε περίπτωση αλλαγών!
Οφείλουμε προκαταβολικά να σημειώσουμε τα εξής:
1) Αφαιρείται η δεύτερη βασική αρμοδιότητα από τα ΠΥΣΔΕ (μετά τον πειθαρχικό έλεγχο), δηλαδή ο αποκεντρωμένος και κυριαρχικός ρόλος εκτιμήσεων και έχει συγκεντρωθεί στο Υπ. Παιδείας.
2) Η πρώτη χρήση των τελικών πινάκων «οργανικών κενών» κατά σειρά σε επίπεδο σχολείου, ομάδας σχολείων και Περιοχής μετάθεσης (σε μας ο Ν. Αχαΐας) για να ξεκινήσει η διαδικασία των πολλαπλά καθυστερημένων «εθελοντικών μεταθέσεων». Η εκτίμηση είναι ότι επί της ουσίας φέτος δεν θα γίνουν τέτοιες μεταθέσεις – πλην ακραίων περιπτώσεων – και προς το Ν. Αχαΐας, διότι έχουμε παντού «πλεονάσματα».
2) Η τεχνητή αύξηση έγινε εν πρώτοις με το εργαλείο την αύξηση του διδ. ωραρίου (+2 διδ. ώρες), δηλαδή αύξηση κατά 11,11%, που πρακτικά σημαίνει ότι κατά 10 καθηγητές του ίδιου κλάδου και ειδικότητας πλεονάζει ο ένας!
3) Δυστυχώς το Υπ. Παιδείας με την τελευταία εγκύκλιο Αρ. Πρωτ. 70607/Δ2/23-5-2013 (που αναλύσαμε στα βασικά της σημεία στις 26/5/2013) τελικά βάζει επί πλέον και άλλα πακέτα με τα οποία δημιουργεί τεχνητά και επικοινωνιακά για τα «σαρκοβόρα» και «ανθρωποφάγα» φιλο-τροικανά ΜΜΕ για να πολλαπλασιαστούν τα πλεονάσματα προς πάσα χρήση…
α) Δεν αναλογεί υποχρεωτικές διδ. ώρες αναλυτικών προγραμμάτων ως Α ανάθεση (παράτυπα) σε κανένα κλάδο. Συγκεκριμένα, με τον προϋπολογισμό του Υπ. Παιδείας, στην Αχαΐα περίπου έχουμε: 900 διδ. ώρες από Project, 285 διδ. ώρες από ΣΕΠ, 90 διδ. ώρες χορωδίας του ΠΕ16, τουλάχιστον 340 διδ. ώρες ΠΕ04 στα εργ. Φυσ. Επιστημών και πάνω από 400 διδ. ώρες στα Εργ. Πληροφορικής, πέραν αυτών που χάνονται στα ΠΕ19-20 από την αύξηση του αριθμού των μαθητών στα τμήματα για τα μαθήματα στα εργαστήρια.
β) Θεωρούνται ότι οι Δ/ντές των σχολείων θα έχουν την αναγκαία γραμματειακή και πληροφορική υποστήριξη και θα μπορούν να κάνουν ολόκληρο το νέο διδ. ωράριό τους, εις βάρος φυσικά της Δ/νσης των σχολείων και της συμπλήρωσης του καθηγητικού προσωπικού.    οργαν
γ) Οι φυσικώς αδυνατούντες, τουλάχιστον όσοι έχουν από υγειονομική επιτροπή αποδεδειγμένη αναπηρία πάνω από 67%, θεωρούνται απολύτως υγειείς για διδακτικό έργο (καμία αναφορά σε άλλο έργο, όπως αναφέρει το άρθρο 153 και του νέου Δημ. Κώδικα του 2012).
δ) Οι υπό μετάταξη από β/βάθμια στην Α/βάθμια, όχι μόνο δεν έγινε πρόνοια να έχουν ήδη μεταταγεί και επομένως αφαιρεθεί, αλλά δν υπάρχει καμία πρόβλεψη μαθηματικής προβολής για να αφαιρεθούν
ε) Οι απουσιάζοντες σε μακροχρόνιες άδειες (π.χ. κυήσεις, άδειες ανατροφής, χωρίς αποδοχές, κλπ) δεν αφαιρούνται από το Υπ. Παιδέιας, παρότι υπάρχουν μαθηματικές προβολές με τις οποίες το ΠΥΣΔΕ  μπορεί να λάβει αιτιολογημένα υπόψη του.
στ) Οι αποσπασμένοι νομίμως από το ΚΥΣΔΕ ή άλλους φορείς (όπως π.χ. σε διευθύνσεις Νομού, Περ/κές διευθύνσεις, ΑΕΙ, δομές του κράτους, Βουλευτές, Μητροπόλεις, κλπ) μπορεί επίσης με μαθηματική προβολή, όχι μόνο κάθε ΠΥΣΔΕ, αλλά και το ίδιο το υπουργείο να κάνει κατά κλάδο και ειδικότητα.
ζ) Για τις συνταξιοδοτήσεις εντός Ιουλίου καμιά πρόβλεψη μαθηματικής προβολής δεν υφίσταται.
η) Δεν διορθώνεται επίσης το αρνητικό φαινόμενο να μη προβλέπονται ώρες για Σχολικές Βιβλιοθήκες, Επαγγελματικό Προσανατολισμό, βοηθητικό προσωπικό σε ΕΚΦΕ, αλλά και σε «καινοτομίες», όπως σε προγράμματα πολιτισμικά, περιβαλλοντικά, αγωγής υγείας κλπ.



Ο προ-υπολογισμός πλεονασμάτων του Υπ. Παιδείας μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος Survey για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ του Ν. Αχαΐας πάνω από 2.
α.α.
Κλάδοι-Ειδ/τες
Μόνιμοι
Τεχνητά πλεονάζοντες
%
Τεχνητά πλεοναζόντων

1.
ΠΕ01- Θεολόγοι
105
24
22,86

2.
ΠΕ02-Φιλόλογοι
569
58
10,19

3.
ΠΕ03-Μαθηματικοί
265
27
10,19

4.
ΠΕ04.01-Φυσικοί
143
28
19,58

5.
ΠΕ04.02-Χημικοί
68
18
26,47

6.
ΠΕ04.04-Βιολόγοι
61
08
13,11

7.
ΠΕ05-Γαλλικής
95
51
53,68

8.
ΠΕ06-Αγγλικής
148
31
20,95

9.
ΠΕ07-Γερμανικής
45
27
60

10.
ΠΕ08-Καλλιτεχνικών
43
15
34,88

11.
ΠΕ09-Οικονομολόγων
58
20
34,48

12.
ΠΕ10-Κοινωνιολόγων
25
10
40

13.
ΠΕ11-Φυσικής αγωγής
154
56
36,36

14.
ΠΕ12.01-Πολ. Μηχ. –Αρχιτ. κλπ
14
10
71,43

15.
ΠΕ12.04-Μηχανολ. Μηχ. κλπ
34
15
44,12

16.
ΠΕ12.05-Ηλεκτρολόγων Μηχ.
14
03
21,43

17.
ΠΕ12.06-Ηλεκτρονικών κλπ
07
03
42,86

18.
ΠΕ13-Νομικών
24
08
33,33

19.
ΠΕ14.04-Γεωπόνων κλπ
15
03
20

20.
ΠΕ16-Μουσικής
49
22
44,90

21.
ΠΕ17.01-Πολιτικών κλπ
15
07
46,67

22.
ΠΕ17.02-Μηχ/γων κλπ
40
17
42,50

23.
ΠΕ17.03-Ηλ/λόγων κλπ
26
07
26,92

24.
ΠΕ17.04-Ηλεκτρονικών κλπ
20
07
35

25.
ΠΕ18.02-Διοίκ. Επιχειρήσεων κλπ
30
19
63,33

26.
ΠΕ18.08-Οδοντοτεχνιτών
06
04
66,67

27.
ΠΕ18.10-Νοσηλευτικής κλπ
20
13
65

28.
ΠΕ18.12-Φυτ. Παραγωγής κλπ
14
08
57,14

29.
ΠΕ18.18-Οχημάτων ΤΕΙ
05
03
60

30.
ΠΕ19-20-Πληροφορικής
226
133
58,85

31.
ΠΕ32-Θεατρικών σπουδών
03
03
100

32.
ΤΕ01.30-Βρεφοκόμων κλπ
04
03
75

33.
ΤΕ01.19-Κομμωτικής
06
06
100













Σημείωση: 
α) Έλλειμμα παρουσιάζεται στους ΠΕ04.03-Φυσ/στες (-1), ΤΕ01.19-Κομμωτικής (-6), και ΠΕ18.29-Φωτογραφίας (-1), ΠΕ14.01-Ιατροί κλπ (-2)!!!
β) Μηδενικοί εμφανίζονται οι ΠΕ04.05-Γεωλόγοι και κάποιες σπάνιες ειδικότητες της ΤΕΕ.
υπόλοιπες ειδικότητες.
γ) Οι υπόλοιπες βασικές ειδικότητες και αρκετές στην ΤΕΕ έχουν πλεόνασμα +1 ή +2.
δ) Έχω ήδη ενημερώσει δημόσια και τα 2 ΔΣ των ΕΛΜΕ της Αχαΐας ώστε να κινητοποιηθούν.
ε) Η συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Αχαΐας θα γίνει αύριο το μεσημέρι περί τις 12.30 στα νέα γραφεία της Διεύθυνσης.

Πάτρα 28-05-2013


ΚΑΒΑΛΑ

Τα κενά και τα πλεονάσματα του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Καβάλας με βάση τον αλγόριθμο του Υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότητα Εκπαιδευτικοί Υποχρεωτικό Ωράριο Απουσία Επί Θητεία Πρόθεση Παραίτησης Πλεονάσματα Αλγορίθμου
ΠΕ01.00 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 50 979 2 0 13
ΠΕ02.00 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 240 4659 9 5 22
ΠΕ03.00 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 114 2226 5 3 17
ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 66 1325 4 2 18
ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 29 565 2 1 5
ΠΕ04.03 - ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ 2 18 1 1 0
ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 17 332 0 0 1
ΠΕ04.05 - ΓΕΩΛΟΓΟΙ 16 293 0 1 3
ΠΕ05.00 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ 25 480 1 0 14
ΠΕ06.00 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ 51 976 0 1 3
ΠΕ07.00 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ 29 596 0 0 8
ΠΕ08.00 - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ 14 299 0 0 4
ΠΕ09.00 - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 24 480 2 1 10
ΠΕ10.00 - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ 10 188 1 0 4
ΠΕ11.00 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 76 1435 8 2 29
ΠΕ12.01 - ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΑΡΧΙΤΕΚΤ.-ΤΟΠΟΓΡ. 9 178 1 0 5
ΠΕ12.04 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓ. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣ. - ΝΑΥΠΗΓΟΙ 8 162 1 0 1
ΠΕ12.05 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 9 171 2 0 3
ΠΕ12.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΦΥΣ. ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 2 38 0 0 0
ΠΕ12.08 - ΧΗΜ.ΜΗΧΑΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ 4 78 0 0 0
ΠΕ12.12 - ΜΗΧ. ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ12.13 - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ 0 0 0 0 0
ΠΕ13.00 - ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 16 310 0 0 6
ΠΕ14.01 - ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ 1 18 0 0 0
ΠΕ14.04 - ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ 7 137 0 0 2
ΠΕ15.00 - ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 5 97 0 0 0
ΠΕ16.00 - ΜΟΥΣΙΚΗΣ 13 254 0 0 2
ΠΕ17.01 - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 7 136 0 0 1
ΠΕ17.02 - ΜΗΧ/ΛΟΓΟΙ-ΝΑΥΠ.ΕΜΠ.Ν. ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 14 278 1 0 0
ΠΕ17.03 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ 12 236 1 0 0
ΠΕ17.04 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 9 182 0 0 5
ΠΕ17.13 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.01 - ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓ. ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ 2 42 0 0 1
ΠΕ18.02 - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (MARKETING) 23 472 3 0 14
ΠΕ18.04 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 5 105 0 0 2
ΠΕ18.05 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.06 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.07 - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 3 63 0 0 0
ΠΕ18.08 - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.09 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 18 0 0 1
ΠΕ18.10 - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 3 63 0 0 0
ΠΕ18.12 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ-ΓΕΩΡΓ.ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΕΩΝ - ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΚΜΕΤΑΛ-ΘΕΡΜΟΚΗΠ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘ/ΜΙΑΣ 4 86 0 0 2
ΠΕ18.18 - ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.19 - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.20 - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 23 0 0 1
ΠΕ18.21 - ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.22 - ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.23 - ΝΑΥΤ.ΜΑΘ.(ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ) 0 0 0 0 0
ΠΕ18.24 - ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠ.- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠ. 0 0 0 0 0
ΠΕ18.29 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.31 - ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.32 - ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.33 - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ 3 58 0 0 1
ΠΕ18.34 - ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.36 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝ. ΠΟΤΩΝ 1 21 0 0 1
ΠΕ18.37 - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.38 - ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.41 - ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ18.44 - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ 0 0 0 0 0
ΠΕ19.00 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ 87 1767 3 0 46
ΠΕ32.00 - ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2 42 0 0 2
ΠΕ33.00 - ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΜΙΘΕ) 0 0 0 0 0
ΠΕ34 - ΙΤΑΛΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΠΕ40 - ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.01 - ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.02 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.03 - ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1 18 0 0 1
ΤΕ01.04 - ΨΥΚΤΙΚΟΙ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.05 - ΔΟΜΙΚΟΙ 1 0 0 1 0
ΤΕ01.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.07 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ 1 18 0 0 1
ΤΕ01.08 - ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.09 - ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.10 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.11 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.12 - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΨΗΦΙΔΟΓΡΑΦΟΙ-ΥΑΛΟΓΡΑΦΟΙ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.19 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 3 63 0 0 3
ΤΕ01.20 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.22 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.24 - ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.25 - ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.26 - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.27 - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.28 - ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.29 - ΒΟΗΘ.ΙΑΤΡ. ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤHΡΙΩΝ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.30 - ΒΟΗΘΟΙ ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΙ - ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.31 - ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.32 - ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.33 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.34 - ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.35 - ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 0 0 0 0 0
ΤΕ01.36 - ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ 0 0 0 0 0
ΤΕ16.00 - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΩΔΕΙΟΥ 0 0 0 0 0
ΠΡΟΤΖΕΚΤ - ΠΡΟΤΖΕΚΤ 0 0 0 0 0
ΣΕΠ - Σ.Ε.Π. 0 0 0 0 0

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  της αιρετού  του ΠΥΣΔΕ Καβάλας  Φιλιππίδου Σοφίας

ο ΠΥΣΔΕ Καβάλας  συνεδρίασε  χθες και σήμερα 28-  29/05 και ώρα 13.00.
Η αρχική εκτίμηση του Υπουργείου έδινε 225 πλεονάσματα   στο νομό μας , σε όλες τις ειδικότητες. Μετά από συζητήσεις 2 ημερών και αφού στάλθηκε κείμενο ερωτήσεων στο Υπουργείο , χωρίς καμία απάντηση ,καταλήξαμε στα εξής:
 Οι δύο αιρετοί του ΠΥΣΔΕ καταθέσαμε  κείμενο της ΟΛΜΕ με το οποίο καταγγείλαμε  και καταψηφίσαμε τη διαδικασία .
Αναπτύχθηκε  έντονος προβληματισμός στα μέλη του ΠΥΣΔΕ και μετά από συνεχείς πιέσεις των αιρετών, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για το έγκλημα που πάει να γίνει στον κλάδο μας και με εισήγηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Καβάλας , καταρτίστηκε νέος πίνακας .Υπολογίζοντας ασθένειες, συνταξιοδοτήσεις και άλλες μεταβολές , ο νέος πίνακας δίνει περίπου 155 πλεονάσματα.
Συνάδελφοι , αν και μικρή , είναι και αυτό μια νίκη.
Χρειάζεται να πιέζουμε καθημερινά και με συνεχείς αγώνες, ώστε να ανατρέψουμε τη ζοφερή αυτή κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει χιλιάδες από εμάς στην απόλυση.
Σας καλούμε σε συνεχή αγωνιστική εγρήγορση  γιατί ο δρόμος είναι μακρύς.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ Ν ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ 6Ο ΛΥΚΕΙΟ
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Η αιρετός του ΠΥΣΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΕΒΡΟΣ (σε excel:http://dide.evr.sch.gr/index.php/2012-09-13-06-19-34/diafora/258-pinakas-me-ta-kena-kai-ta-pleonasmata-2013)

Ειδικότητα Εκπαιδευτικοί Υποχρεωτικό Ωράριο Απουσία Επί Θητεία Πρόθεση Παραίτησης Αυτοδίκαιη Αποχώρηση Πλεονάσματα Αλγορίθμου Εκτίμηση ΠΥΣΔΕ
ΠΕ01.00 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 45 890 1 0 0 12 12
ΠΕ02.00 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 223 4431 10 2 0 25 23
ΠΕ03.00 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 111 2197 8 1 1 11 12
ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 56 1126 2 1 0 13 15
ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 22 431 1 1 0 5 5
ΠΕ04.03 - ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ 2 36 1 0 0 1
ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 20 408 2 0 0 3 2
ΠΕ04.05 - ΓΕΩΛΟΓΟΙ 9 179 3 0 0 0 -3
ΠΕ05.00 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ 36 731 0 0 0 26 26
ΠΕ06.00 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ 67 1330 1 0 0 21 22
ΠΕ07.00 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ 28 577 0 0 0 10 10
ΠΕ08.00 - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ 13 278 0 0 0 2 2
ΠΕ09.00 - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 37 754 0 0 0 21 21
ΠΕ10.00 - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ 6 108 0 0 0 0 -1
ΠΕ11.00 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 83 1607 5 0 0 43 42
ΠΕ12.01 - ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΑΡΧΙΤΕΚΤ.-ΤΟΠΟΓΡ. 4 80 1 0 0 3 3
ΠΕ12.04 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓ. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣ. - ΝΑΥΠΗΓΟΙ 2 38 1 0 0 1 1
ΠΕ12.05 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 2 43 0 0 0 1 1
ΠΕ12.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΦΥΣ. ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 3 58 0 0 0 1
ΠΕ13.00 - ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 10 194 0 0 0 5 5
ΠΕ14.01 - ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ 4 85 1 0 0 0 -5
ΠΕ14.04 - ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ 11 226 1 0 0 5 5
ΠΕ15.00 - ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 9 174 0 0 0 0 -1
ΠΕ16.00 - ΜΟΥΣΙΚΗΣ 12 243 1 0 0 3 0
ΠΕ17.01 - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 11 228 0 0 0 3 2
ΠΕ17.02 - ΜΗΧ/ΛΟΓΟΙ-ΝΑΥΠ.ΕΜΠ.Ν. ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 16 310 1 0 0 2 1
ΠΕ17.03 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ 14 280 1 0 0 2 1
ΠΕ17.04 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 7 143 1 0 0 2 2
ΠΕ17.13 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 0 0 0 0 0 0
ΠΕ18.01 - ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓ. ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ 2 39 0 0 0 0
ΠΕ18.02 - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (MARKETING) 9 173 0 0 0 3 4
ΠΕ18.04 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 2 41 0 0 0 0                       -1
ΠΕ18.05 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 0 0 0 0 0 0 -3
ΠΕ18.06 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ 0 0 0 0 0 0
ΠΕ18.07 - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 1 20 0 0 0 0
ΠΕ18.10 - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 6 125 0 0 0 2 1
ΠΕ18.12 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ-ΓΕΩΡΓ.ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΕΩΝ - ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΚΜΕΤΑΛ-ΘΕΡΜΟΚΗΠ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘ/ΜΙΑΣ 18 348 0 0 0 7 7
ΠΕ18.18 - ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ 3 56 0 0 0 1
ΠΕ18.24 - ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠ.- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠ. 1 21 0 0 0 1
ΠΕ18.33 - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ 8 159 0 0 0 4 5
ΠΕ18.36 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝ. ΠΟΤΩΝ 1 23 0 0 0 1
ΠΕ19.00 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ 101 2067 6 0 0 60 60
ΠΕ32.00 - ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 23 0 0 0 1
ΠΕ34 - ΙΤΑΛΙΚΗΣ 1 23 0 0 0 0
ΤΕ01.01 - ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ 1 20 0 0 0 1
ΤΕ01.02 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 4 74 0 0 0 0
ΤΕ01.03 - ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 0 0 0 0 0 0
ΤΕ01.04 - ΨΥΚΤΙΚΟΙ 1 21 0 0 0 1
ΤΕ01.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 3 59 0 0 0 1 1
ΤΕ01.11 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ 1 20 0 0 0 1
ΤΕ01.19 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 2 42 0 0 0 2
ΤΕ01.20 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 1 21 0 0 0 1
ΤΕ01.29 - ΒΟΗΘ.ΙΑΤΡ. ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤHΡΙΩΝ 1 18 0 0 0 0
ΠΡΟΤΖΕΚΤ - ΠΡΟΤΖΕΚΤ 0 0 0 0 0 0 -13

ΣΕΠ - Σ.Ε.Π. 0 0 0 0 0 0


O ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΣΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΥΤΟΝ


ΛΑΡΙΣΑ
Κενά και πλεονάσματα για τις μεταθέσεις καθηγητών φέτος στο ν. Λάρισας
Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνω ότι το ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας στη συνεδρίαση
του στις 29-5-2013 υπολόγισε τα κενά και πλεονάσματα στα σχολεία του νομού εν όψει των μεταθέσεων. Ο υπολογισμός βασίστηκε στα στοιχεία που καταχωρήθηκαν από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων στο ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας με μαθήματα μόνο 1ης ανάθεσης. Δεν υπολογίστηκαν ως κενά οι θέσεις των στελεχών εκπαίδευσης, η μείωση ωρών λόγω υπευθύνων εργαστηρίων και οι ώρες project. Τα 2 αιρετά μέλη αποχωρήσαμε από την τυπική διαδικασία αφού στην ουσία δεν μπορούσαμε να διασφαλίσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα των συναδέλφων μας.
ΚΛΑΔΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Κενά (-) / Πλεονάσματα(+)
ΠΕ01
ΘΕΟΛΟΓΟΙ
35
ΠΕ01
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
-4
ΠΕ02
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
66
ΠΕ03
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
23
ΠΕ04.01
ΦΥΣΙΚΟΙ
42
ΠΕ04.02
ΧΗΜΙΚΟΙ
7
ΠΕ04.03
ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ
3
ΠΕ04.04
ΒΙΟΛΟΓΟΙ
-5
ΠΕ04.05
ΓΕΩΛΟΓΟΙ
-1
ΠΕ05
ΓΑΛΛΙΚΗΣ
38
ΠΕ06
ΑΓΓΛΙΚΗΣ
38
ΠΕ07
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ
19
ΠΕ08
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ
12
ΠΕ09
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ
15
ΠΕ10
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ
13
ΠΕ11
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
30
ΠΕ12
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ
10
ΠΕ12
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
5
ΠΕ12
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
8
ΠΕ12
ΝΑΥΠΗΓΟΙ
5
ΠΕ12
ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
2
ΠΕ13
ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
13
ΠΕ14
ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ
5
ΠΕ14
ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
-6
ΠΕ15
ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
3
ΠΕ16
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
10
ΠΕ17
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΗΛΕΚΤΡΟΥΡΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟΙ ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ
12
ΠΕ17
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ  ΑΣΕΤΕΜ
11
ΠΕ17
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
4
ΠΕ17
ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ
7
ΠΕ18
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ
1
ΠΕ18
ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
2
ΠΕ18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
1
ΠΕ18
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
27
ΠΕ18
ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
18
ΠΕ18
ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
1
ΠΕ18
ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
2
ΠΕ18
ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
1
ΠΕ18
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
1
ΠΕ18
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
-3
ΠΕ18
ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
17
ΠΕ19- ΠΕ20
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ
77
ΠΕ32
ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
4
ΤΕ01
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
-4
ΤΕ01
ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡ. & ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
1
ΤΕ01
ΔΟΜΙΚΟΙ
2
ΤΕ01
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
1
ΤΕ01
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
1
ΤΕ01
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
1
ΤΕ01
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ
10
ΤΕ01
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
1
ΤΕ01
ΨΥΚΤΙΚΟΙ
2
ΤΕ18
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
-2
ΔΕ01
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
1
ΔΕ01
ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
10
ΔΕ01
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
7
ΔΕ01
ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
15
ΔΕ01
ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
6
ΔΕ01
ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΨΥΞΕΩΣ
4
ΔΕ01
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
3
Λάρισα, 30-5-2013
Κοντσιώτης Κωνσταντίνος
Καθηγητής ΠΕ04.01 του ΓΕ.Λ. Φαλάνης
Αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Α ΑΘΗΝΑΣ


ΠΕ01
ΘΕΟΛΟΓΟΙ
0
ΠΕ02
ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
0
ΠΕ03
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
-25
ΠΕ05
ΓΑΛΛΙΚΗΣ
0
ΠΕ06
ΑΓΓΛΙΚΗΣ
-5
ΠΕ07
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ
0
ΠΕ08
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ
-10
ΠΕ09
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ
-20
ΠΕ10
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ
-2
ΠΕ11
ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
0
ΠΕ12
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ
0
ΠΕ12
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
0
ΠΕ12
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
-5
ΠΕ12
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
0
ΠΕ12
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ
0
ΠΕ12
ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
0
ΠΕ12
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
0
ΠΕ13
ΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
0
ΠΕ14
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
-10
ΠΕ18
ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
0
ΠΕ32
ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
0
ΠΕ14
ΓΕΩΠΟΝΟΙ
-2
ΠΕ33
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΜΙΘΕ)
0
ΠΕ15
ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
-10
ΠΕ16
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
-10
ΠΕ17
ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΤΕΙ - ΚΑΤΕΕ
0
ΠΕ17
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ
0
ΠΕ17
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ
-10
ΠΕ17
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΤΕΙ - ΚΑΤΕΕ
0
ΠΕ18
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
0
ΠΕ18
ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
-2
ΠΕ18
ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (marketing)
0
ΠΕ18
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
-2
ΠΕ18
ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
0
ΠΕ18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
0
ΠΕ18
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
0
ΠΕ42
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
0
ΠΕ18
ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
0
ΠΕ18
ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
0
ΤΕ01
ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
0
ΤΕ01
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
-15
ΠΕ18
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
0
ΤΕ01
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
0
ΠΕ18
ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ
0
ΠΕ18
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ
0
ΠΕ18
ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
0
ΠΕ18
ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
0
ΠΕ18
ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
0
ΠΕ18
ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
0
ΠΕ29
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
0
ΤΕ01
ΩΔΕΙΑΚΟΙ (ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ)
0
ΠΕ18
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
0
ΤΕ01
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
-1
ΠΕ18
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
0
ΠΕ18
ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
0
ΠΕ18
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
-4
ΠΕ18
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
0
ΤΕ01
ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
0
ΠΕ18
ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
0
ΠΕ18
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
0
ΠΕ18
ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
0
ΠΕ19/20
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ
0
ΤΕ01
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
0
ΤΕ01
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
0
ΤΕ01
ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
0
ΤΕ01
ΨΥΚΤΙΚΟΙ
0
ΤΕ01
ΔΟΜΙΚΟΙ
0
ΤΕ01
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
0
ΤΕ01
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
0
ΤΕ01
ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
0
ΤΕ01
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
0
ΤΕ01
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
0
ΤΕ01
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ
0
ΔΕ01
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
0
ΤΕ01
ΚΟΠΤΙΚΗΣ - ΡΑΠΤΙΚΗΣ
0
ΤΕ01
ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΪΑΣ
0
ΤΕ01
ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
0
ΤΕ01
ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
0
ΤΕ01
ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ - ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ
0
ΤΕ01
ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (ΒΟΗΘΟΙ ΑΚΤΙΝ.)
0
ΤΕ01
ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ - ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ
0
ΤΕ01
ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
0
ΤΕ01
ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
0
ΤΕ01
ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
0
ΤΕ01
ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΜΩΝ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ
0
ΤΕ01
ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡ. & ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
0
ΔΕ01
ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
0
ΔΕ01
ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
0
ΔΕ01
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
0
ΔΕ01
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
0
ΔΕ01
ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΕΣ
0
ΔΕ01
ΒΟΗΘΟΙ ΧΗΜΙΚΟΥ
0
ΔΕ01
ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
0
ΔΕ01
ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΨΥΞΕΩΣ
0
ΔΕ01
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
0
ΔΕ01
ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ
0
ΔΕ01
ΚΟΠΤΙΚΗΣ - ΡΑΠΤΙΚΗΣ
0
ΔΕ01
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ
0
ΔΕ01
ΤΕΧΝ. ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ
0
ΔΕ01
ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
0
ΔΕ01
ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
0
ΔΕ01
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
0
ΠΕ04
ΦΥΣΙΚΟΙ
-10
ΠΕ04
ΧΗΜΙΚΟΙ
-5
ΠΕ04
ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ
0
ΠΕ04
ΒΙΟΛΟΓΟΙ
-30
ΠΕ04
ΓΕΩΛΟΓΟΙ
-5
ΠΕ34
ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
0

Δ ΑΘΗΝΑΣ


Ειδικότητα
Εκπαιδευτικοί
Πλεονάσματα Αλγορίθμου
ΠΕ01.00 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ
141
33
ΠΕ02.00 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ
723
58
ΠΕ03.00 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ
325
21
ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ
174
26
ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ
91
19
ΠΕ04.03 - ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ
4
0
ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ
65
2
ΠΕ04.05 - ΓΕΩΛΟΓΟΙ
36
0
ΠΕ05.00 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ
98
42
ΠΕ06.00 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ
159
14
ΠΕ07.00 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ
57
16
ΠΕ08.00 - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ
40
2
ΠΕ09.00 - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ
58
7
ΠΕ10.00 - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ
40
10
ΠΕ11.00 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
158
29
ΠΕ12.01 - ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΑΡΧΙΤΕΚΤ.-ΤΟΠΟΓΡ.
18
7
ΠΕ12.04 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓ. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣ. - ΝΑΥΠΗΓΟΙ
13
4
ΠΕ12.05 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
12
3
ΠΕ12.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΦΥΣ. ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
13
7
ΠΕ12.08 - ΧΗΜ.ΜΗΧΑΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
5
1
ΠΕ12.12 - ΜΗΧ. ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
0
0
ΠΕ12.13 - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ
0
0
ΠΕ13.00 - ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
35
17
ΠΕ14.01 - ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
17
0
ΠΕ14.04 - ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ
13
4
ΠΕ15.00 - ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
37
6
ΠΕ16.00 - ΜΟΥΣΙΚΗΣ
42
8
ΠΕ17.01 - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ
13
7
ΠΕ17.02 - ΜΗΧ/ΛΟΓΟΙ-ΝΑΥΠ.ΕΜΠ.Ν. ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ
29
3
ΠΕ17.03 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ
36
5
ΠΕ17.04 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
27
13
ΠΕ17.13 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
0
0
ΠΕ18.01 - ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓ. ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ
14
3
ΠΕ18.02 - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (MARKETING)
16
4
ΠΕ18.04 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
4
2
ΠΕ18.05 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
0
0
ΠΕ18.06 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ
0
0
ΠΕ18.07 - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
5
0
ΠΕ18.08 - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
0
0
ΠΕ18.09 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
3
3
ΠΕ18.10 - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
11
4
ΠΕ18.12 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ-ΓΕΩΡΓ.ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΕΩΝ - ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΚΜΕΤΑΛ-ΘΕΡΜΟΚΗΠ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘ/ΜΙΑΣ
9
1
ΠΕ18.18 - ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ
7
1
ΠΕ18.19 - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ
0
0
ΠΕ18.20 - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
3
0
ΠΕ18.21 - ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
0
0
ΠΕ18.22 - ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
0
0
ΠΕ18.23 - ΝΑΥΤ.ΜΑΘ.(ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ)
0
0
ΠΕ18.24 - ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠ.- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠ.
5
3
ΠΕ18.29 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
0
0
ΠΕ18.31 - ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ
0
0
ΠΕ18.32 - ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
0
0
ΠΕ18.33 - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ
14
4
ΠΕ18.34 - ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
0
0
ΠΕ18.36 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝ. ΠΟΤΩΝ
2
2
ΠΕ18.37 - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
0
0
ΠΕ18.38 - ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
0
0
ΠΕ18.41 - ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
0
0
ΠΕ18.44 - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ
0
0
ΠΕ19.00 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ
279
159
ΠΕ32.00 - ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
1
1
ΠΕ33.00 - ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΜΙΘΕ)
0
0
ΠΕ34 - ΙΤΑΛΙΚΗΣ
3
1
ΠΕ40 - ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ
0
0
ΤΕ01.01 - ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
3
3
ΤΕ01.02 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
6
5
ΤΕ01.03 - ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
0
0
ΤΕ01.04 - ΨΥΚΤΙΚΟΙ
3
1
ΤΕ01.05 - ΔΟΜΙΚΟΙ
0
0
ΤΕ01.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
4
1
ΤΕ01.07 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
5
3
ΤΕ01.08 - ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
0
0
ΤΕ01.09 - ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ
0
0
ΤΕ01.10 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
1
1
ΤΕ01.11 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
0
0
ΤΕ01.12 - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΨΗΦΙΔΟΓΡΑΦΟΙ-ΥΑΛΟΓΡΑΦΟΙ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
0
0
ΤΕ01.13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ
0
0
ΤΕ01.19 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
1
1
ΤΕ01.20 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
0
0
ΤΕ01.22 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ
0
0
ΤΕ01.24 - ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ
0
0
ΤΕ01.25 - ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
0
0
ΤΕ01.26 - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
0
0
ΤΕ01.27 - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
0
0
ΤΕ01.28 - ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
0
0
ΤΕ01.29 - ΒΟΗΘ.ΙΑΤΡ. ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤHΡΙΩΝ
1
0
ΤΕ01.30 - ΒΟΗΘΟΙ ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΙ - ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ
2
1
ΤΕ01.31 - ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
0
0
ΤΕ01.32 - ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ
0
0
ΤΕ01.33 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
0
0
ΤΕ01.34 - ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
0
0
ΤΕ01.35 - ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
0
0
ΤΕ01.36 - ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ
0
0
ΤΕ16.00 - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΩΔΕΙΟΥ
0
0
ΠΡΟΤΖΕΚΤ - ΠΡΟΤΖΕΚΤ
0
0
ΣΕΠ - Σ.Ε.Π.
0
0

2881
568

ΧΑΝΙΑ


Ειδικότητα Εκπαιδευτικοί Εκτίμηση Αλγορίθμου Εκτίμηση ΠΥΣΔΕ
ΠΕ01.00 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 44 3 -2
ΠΕ02.00 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 297 41 -2
ΠΕ03.00 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 146 19 -2
ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 83 25 0
ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 43 15 0
ΠΕ04.03 - ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ 1 -1 0
ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 24 2 -2
ΠΕ04.05 - ΓΕΩΛΟΓΟΙ 14 -2 -2
ΠΕ05.00 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ 26 9 0
ΠΕ06.00 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ 82 21 0
ΠΕ07.00 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ 30 13 0
ΠΕ08.00 - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ 25 8 -1
ΠΕ09.00 - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 36 12 0
ΠΕ10.00 - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ 19 8 0
ΠΕ11.00 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 95 41 0
ΠΕ12.01 - ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΑΡΧΙΤΕΚΤ.-ΤΟΠΟΓΡ. 5 1 0
ΠΕ12.04 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓ. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣ. - ΝΑΥΠΗΓΟΙ 9 1 0
ΠΕ12.05 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 2 0 0
ΠΕ12.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΦΥΣ. ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 4 2 0
ΠΕ12.08 - ΧΗΜ.ΜΗΧΑΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ 2 0 0
ΠΕ12.12 - ΜΗΧ. ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0
ΠΕ12.13 - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ 0 0
ΠΕ13.00 - ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 20 11 0
ΠΕ14.01 - ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ 2 -15 -7
ΠΕ14.04 - ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ 7 -3 -5
ΠΕ15.00 - ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 8 -3 -3
ΠΕ16.00 - ΜΟΥΣΙΚΗΣ 16 2 -2
ΠΕ17.01 - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 14 8 0
ΠΕ17.02 - ΜΗΧ/ΛΟΓΟΙ-ΝΑΥΠ.ΕΜΠ.Ν. ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 24 2 0
ΠΕ17.03 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ 17 1 0
ΠΕ17.04 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 13 5 0
ΠΕ17.13 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 0 0
ΠΕ18.01 - ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓ. ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ 5 1 0
ΠΕ18.02 - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (MARKETING) 17 4 0
ΠΕ18.04 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 9 0 0
ΠΕ18.05 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 0 -5 -2
ΠΕ18.06 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ 0 0
ΠΕ18.07 - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 2 0 -2
ΠΕ18.08 - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ 0 0
ΠΕ18.09 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 1 0
ΠΕ18.10 - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 6 3 -1
ΠΕ18.12 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ-ΓΕΩΡΓ.ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΕΩΝ - ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΚΜΕΤΑΛ-ΘΕΡΜΟΚΗΠ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘ/ΜΙΑΣ 11 0 0
ΠΕ18.18 - ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ 4 0 0
ΠΕ18.19 - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ 0 0
ΠΕ18.20 - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0
ΠΕ18.21 - ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 0 0
ΠΕ18.22 - ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 0 0
ΠΕ18.23 - ΝΑΥΤ.ΜΑΘ.(ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ) 2 0 0
ΠΕ18.24 - ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠ.- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠ. 9 6 0
ΠΕ18.29 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 1 0 0
ΠΕ18.31 - ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ 2 0 0
ΠΕ18.32 - ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 0 0
ΠΕ18.33 - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ 7 1 0
ΠΕ18.34 - ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ 0 0
ΠΕ18.36 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝ. ΠΟΤΩΝ 2 0 0
ΠΕ18.37 - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 0 0
ΠΕ18.38 - ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ 0 0
ΠΕ18.41 - ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 0 0
ΠΕ18.44 - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ 0 0
ΠΕ19.00 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ 115 58 0
ΠΕ32.00 - ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 0 0
ΠΕ33.00 - ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΜΙΘΕ) 0 0
ΠΕ34 - ΙΤΑΛΙΚΗΣ 1 0 0
ΠΕ40 - ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ 0 0
ΤΕ01.01 - ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ 0 0
ΤΕ01.02 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 3 1 0
ΤΕ01.03 - ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1 1 0
ΤΕ01.04 - ΨΥΚΤΙΚΟΙ 0 0
ΤΕ01.05 - ΔΟΜΙΚΟΙ 0 0
ΤΕ01.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 0 0 -2
ΤΕ01.07 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ 3 3 0
ΤΕ01.08 - ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ 0 0
ΤΕ01.09 - ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ 0 0
ΤΕ01.10 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 0 0
ΤΕ01.11 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ 0 0
ΤΕ01.12 - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΨΗΦΙΔΟΓΡΑΦΟΙ-ΥΑΛΟΓΡΑΦΟΙ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 0 0
ΤΕ01.13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ 0 0
ΤΕ01.19 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 1 -3 -3
ΤΕ01.20 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 0 0
ΤΕ01.22 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ 0 0
ΤΕ01.24 - ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ 0 0
ΤΕ01.25 - ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ 0 0
ΤΕ01.26 - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ 0 0
ΤΕ01.27 - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0
ΤΕ01.28 - ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 0 0
ΤΕ01.29 - ΒΟΗΘ.ΙΑΤΡ. ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤHΡΙΩΝ 2 0 0
ΤΕ01.30 - ΒΟΗΘΟΙ ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΙ - ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ 1 0 0
ΤΕ01.31 - ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 0 0
ΤΕ01.32 - ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ 0 0
ΤΕ01.33 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0
ΤΕ01.34 - ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0
ΤΕ01.35 - ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 0 0
ΤΕ01.36 - ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ 0 0
ΤΕ16.00 - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΩΔΕΙΟΥ 0 0
ΠΡΟΤΖΕΚΤ - ΠΡΟΤΖΕΚΤ 0 -15
ΣΕΠ - Σ.Ε.Π. 0 -3

Γ ΑΘΗΝΑΣ

Ειδικότητα Εκπαιδευτικοί Πλεονάσματα Αλγορίθμου Εκτίμηση ΠΥΣΔΕ
ΠΕ01.00 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 159 37 19
ΠΕ02.00 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 886 124 18
ΠΕ03.00 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 388 35 -20
ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 226 49 12
ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 102 25 19
ΠΕ04.03 - ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ 3 0 -5
ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 67 0 -8
ΠΕ04.05 - ΓΕΩΛΟΓΟΙ 39 0 -7
ΠΕ05.00 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ 130 65 43
ΠΕ06.00 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ 239 68 41
ΠΕ07.00 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ 50 5 3
ΠΕ08.00 - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ 59 15 9
ΠΕ09.00 - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 69 8 -1
ΠΕ10.00 - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ 46 13 9
ΠΕ11.00 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 217 68 48
ΠΕ12.01 - ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΑΡΧΙΤΕΚΤ.-ΤΟΠΟΓΡ. 20 6 2
ΠΕ12.04 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓ. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣ. - ΝΑΥΠΗΓΟΙ 12 3 1
ΠΕ12.05 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 10 1 -1
ΠΕ12.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΦΥΣ. ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 11 3 3
ΠΕ12.08 - ΧΗΜ.ΜΗΧΑΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ 10 5 5
ΠΕ12.12 - ΜΗΧ. ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0 0
ΠΕ12.13 - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ 0 0 0
ΠΕ13.00 - ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 39 20 12
ΠΕ14.01 - ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ 32 0 -12
ΠΕ14.04 - ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ 16 0 -2
ΠΕ15.00 - ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 38 1 -1
ΠΕ16.00 - ΜΟΥΣΙΚΗΣ 58 17 8
ΠΕ17.01 - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 28 10 7
ΠΕ17.02 - ΜΗΧ/ΛΟΓΟΙ-ΝΑΥΠ.ΕΜΠ.Ν. ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ 103 14 1
ΠΕ17.03 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ 71 12 4
ΠΕ17.04 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 40 8 1
ΠΕ17.13 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 0 0 0
ΠΕ18.01 - ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓ. ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ 16 2 2
ΠΕ18.02 - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (MARKETING) 21 3 2
ΠΕ18.04 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 8 1 1
ΠΕ18.05 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 0 0 -3
ΠΕ18.06 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ 0 0 0
ΠΕ18.07 - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 5 0 0
ΠΕ18.08 - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ 5 3 3
ΠΕ18.09 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3 3 1
ΠΕ18.10 - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 24 7 7
ΠΕ18.12 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ-ΓΕΩΡΓ.ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΕΩΝ - ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΚΜΕΤΑΛ-ΘΕΡΜΟΚΗΠ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘ/ΜΙΑΣ 9 2 1
ΠΕ18.18 - ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ 11 4 3
ΠΕ18.19 - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ 0 0 0
ΠΕ18.20 - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0 0
ΠΕ18.21 - ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 2 0 -1
ΠΕ18.22 - ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 0 0 0
ΠΕ18.23 - ΝΑΥΤ.ΜΑΘ.(ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ) 2 0 -3
ΠΕ18.24 - ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠ.- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠ. 10 0 -1
ΠΕ18.29 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 0 0 -1
ΠΕ18.31 - ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ 1 0 -1
ΠΕ18.32 - ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 2 0 0
ΠΕ18.33 - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ 16 0 -2
ΠΕ18.34 - ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ 0 0 -1
ΠΕ18.36 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝ. ΠΟΤΩΝ 2 1 1
ΠΕ18.37 - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 0 0 0
ΠΕ18.38 - ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ 0 0 0
ΠΕ18.41 - ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 0 0 0
ΠΕ18.44 - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ 0 0 0
ΠΕ19.00 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ 322 181 137
ΠΕ32.00 - ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 2 2 2
ΠΕ33.00 - ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΜΙΘΕ) 1 1 1
ΠΕ34 - ΙΤΑΛΙΚΗΣ 0 0 0
ΠΕ40 - ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ 0 0 0
ΤΕ01.01 - ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ 4 3 3
ΤΕ01.02 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 8 2 1
ΤΕ01.03 - ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4 2 2
ΤΕ01.04 - ΨΥΚΤΙΚΟΙ 5 3 3
ΤΕ01.05 - ΔΟΜΙΚΟΙ 4 2 2
ΤΕ01.06 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 3 1 0
ΤΕ01.07 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ 3 2 1
ΤΕ01.08 - ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ 0 0 0
ΤΕ01.09 - ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ 0 0 0
ΤΕ01.10 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 0 0 0
ΤΕ01.11 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ 2 1 1
ΤΕ01.12 - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΨΗΦΙΔΟΓΡΑΦΟΙ-ΥΑΛΟΓΡΑΦΟΙ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 3 1 1
ΤΕ01.13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ 6 3 3
ΤΕ01.19 - ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 6 0 -1
ΤΕ01.20 - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 1 1 0
ΤΕ01.22 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ 0 0 0
ΤΕ01.24 - ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ 0 0 0
ΤΕ01.25 - ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ 1 0 0
ΤΕ01.26 - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ 1 1 1
ΤΕ01.27 - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0 0
ΤΕ01.28 - ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 2 0 0
ΤΕ01.29 - ΒΟΗΘ.ΙΑΤΡ. ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤHΡΙΩΝ 1 0 0
ΤΕ01.30 - ΒΟΗΘΟΙ ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΙ - ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ 1 0 0
ΤΕ01.31 - ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 1 0 0
ΤΕ01.32 - ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ 0 0 0
ΤΕ01.33 - ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0 0
ΤΕ01.34 - ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0 0
ΤΕ01.35 - ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 0 0 0
ΤΕ01.36 - ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ 0 0 0
ΤΕ16.00 - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΩΔΕΙΟΥ 0 0 0
ΠΡΟΤΖΕΚΤ - ΠΡΟΤΖΕΚΤ 0 0 0
ΣΕΠ - Σ.Ε.Π. 0 0
ΣΥΝΟΛΟ:373 

ΡΟΔΟΠΗ
Οργανικά ανήκοντες εκπαιδευτικοί Ελλείμματα(-) / Πλεονάσματα(+) Εκτίμηση ΠΥΣΔΕ Ελλείμματα(-) / Πλεονάσματα(+)
ΠΕ01 ΘΕΟΛΟΓΟΙ 27 10 10
ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 117 16 16
ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 53 5 5
ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ 21 14 14
ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ 36 12 12
ΠΕ07 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ 10 4 4
ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ 7 2 3
ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 12 4 4
ΠΕ10 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ 5 2 2
ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 34 13 13
ΠΕ12.01 ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΑΡΧΙΤΕΚΤ.-ΤΟΠΟΓΡ. 3 2 0
ΠΕ12.04 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓ. & ΔΙΟΙΚΗΣ. - ΝΑΥΠΗΓΟΙ 1 0 0
ΠΕ12.05 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 3 0 0
ΠΕ12.06 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΦΥΣ. ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 1 1 0
ΠΕ12.13 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ 0 0 0
ΠΕ12.08 ΧΗΜ.ΜΗΧΑΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ 0 0 0
ΠΕ12.13 ΜΗΧ. ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 0 0 0
ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 4 1 1
ΠΕ14.01 ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ 2 0 -1
ΠΕ18.08 ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ 2 2 2
ΠΕ32 ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΕ14.04 ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ
ΠΕ33 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΜΙΘΕ)
ΠΕ15 ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 3 0 -1
ΠΕ16 ΤΕ16 ΜΟΥΣΙΚΗΣ 7 2 2
ΠΕ17.01 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ  6 0 0
ΠΕ17.02 ΜΗΧ/ΛΟΓΟΙ 11 0 -1
ΠΕ17.03 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 4 1 0
ΠΕ17.04 ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 4 0 1
ΠΕ18.10 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΕ18.01 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-
ΠΕ18.02 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 4 3 2
ΠΕ18.04 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 3 0 0
ΠΕ18.07 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ  1 0 -1
ΠΕ18.09 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΕ18.10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ 3 1 0
ΠΕ18.41 ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΠΕ18.12 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ- 2 1 1
ΠΕ18.06 ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ 0 0 0
ΤΕ01.08 ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 0 0 -2
ΠΕ18.05 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ 0 0 -5
ΤΕ01.20 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΠΕ18.18 ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ
ΠΕ18 .19 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ
ΠΕ18.20 ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ 2 1 0
ΠΕ18.21 ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΕ18.22 ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
ΠΕ18.23 ΝΑΥΤ.ΜΑΘ.(ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ)
ΠΕ18.24 ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠ.- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠ.
ΤΕ01.12 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΠΕ18.29 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΤΕ01.25 ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
ΠΕ18.31 ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΕ18.32 ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
ΠΕ18.33 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ 5 2 2
ΠΕ18.34 ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
ΤΕ01.37 ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΕ18.36 ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΠΕ18.37 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΠΕ18.38 ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
ΠΕ19- ΠΕ20 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ 45 20 18
ΤΕ01.01 ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
ΤΕ01.02 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 2 0 0
ΤΕ01.03 ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΤΕ01.04 ΨΥΚΤΙΚΟΙ 2 0 0
ΤΕ01.05 ΔΟΜΙΚΟΙ
ΤΕ01.06 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΤΕ01.07 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
ΤΕ01.09 ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΤΕ01.10 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΤΕ01.11 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΤΕ01.13 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ
ΔΕ01.18 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΤΕ01.22 ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ
ΤΕ01.24 ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ
ΤΕ01.26 ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΤΕ01.28 ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
ΤΕ01.30 ΒΟΗΘΟΙ ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΙ - ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ
ΤΕ01.31 ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 
ΤΕ01.32 ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ & ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ
ΤΕ01.33 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΤΕ01.34 ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΤΕ01.35 ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΤΕ01.36 ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ 
TE01.29 ΒΟΗΘ.ΙΑΤΡ. & ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤHΡΙΩΝ
ΔΕ01.01 ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
ΔΕ01.02 ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
ΔΕ01.04 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
ΔΕ01.05 ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
ΔΕ01.08 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΕΣ
ΔΕ01.09 ΒΟΗΘΟΙ ΧΗΜΙΚΟΥ
ΔΕ01.10 ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΔΕ01.11 ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΨΥΞΕΩΣ (ΨΥΚΤΙΚΟΙ)
ΔΕ01.12 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
ΔΕ01.13 ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ
ΔΕ01.14 ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
ΔΕ01.15 ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
ΔΕ01.16 ΤΕΧΝ. ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ
ΔΕ01.06 ΕΜΠΕΙΡ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
ΔΕ01.07 ΕΜΠΕΙΡ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΔΕ01.17 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
ΠΕ04.01 ΦΥΣΙΚΟΙ 38 16 16
ΠΕ04.02 ΧΗΜΙΚΟΙ 18 7 7
ΠΕ04.03 ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ 1 0 -1
ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ 7 0 -1
ΠΕ04.05 ΓΕΩΛΟΓΟΙ 6 0 1
ΠΕ34 ΙΤΑΛΙΚΗΣ 0 0 0
ΣΥΝΟΛΟ 512 142 123

ΞΑΝΘΗ

Οργανικά ανήκοντες εκπαιδευτικοί Ελλείμματα(-) / Πλεονάσματα(+) Εκτίμηση ΠΥΣΔΕ Ελλείμματα(-) / Πλεονάσματα(+)
ΠΕ01 ΘΕΟΛΟΓΟΙ 37 15 7
ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 189 33 5
ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 90 21 2
ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ 20 15 6
ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ 45 11 6
ΠΕ07 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ 19 8 3
ΠΕ08 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ 11 4
ΠΕ09 ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ 12
ΠΕ10 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ 9 3 1
ΠΕ11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 55 22 6
ΠΕ12.01 ΠΟΛΙΤ.ΜΗΧ.-ΑΡΧΙΤΕΚΤ.-ΤΟΠΟΓΡ. 7 4 1
ΠΕ12.04 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓ. & ΔΙΟΙΚΗΣ. - ΝΑΥΠΗΓΟΙ 1
ΠΕ12.05 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 1
ΠΕ12.06 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΦΥΣ. ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 2 1
ΠΕ12.13 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ
ΠΕ12.08 ΧΗΜ.ΜΗΧΑΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
ΠΕ12.13 ΜΗΧ. ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΕ13 ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 7 5 2
ΠΕ14.01 ΙΑΤΡΟΙ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ 1 -2 -1
ΠΕ18.08 ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΠΕ32 ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 3 3 2
ΠΕ14.04 ΓΕΩΠΟΝΟΙ-ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ 10 2
ΠΕ33 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΜΙΘΕ)
ΠΕ15 ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 5 -1 -2
ΠΕ16 ΤΕ16 ΜΟΥΣΙΚΗΣ 6 -2 -2
ΠΕ17.01 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ  5 1
ΠΕ17.02 ΜΗΧ/ΛΟΓΟΙ 13 3
ΠΕ17.03 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 9 1
ΠΕ17.04 ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ-ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ-ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 5 2
ΠΕ18.10 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΕ18.01 ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ- 1 -1
ΠΕ18.02 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 6 2 2
ΠΕ18.04 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 3
ΠΕ18.07 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ  1
ΠΕ18.09 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΕ18.10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ 2
ΠΕ18.41 ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΠΕ18.12 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ- 6 3 1
ΠΕ18.06 ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ
ΤΕ01.08 ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ -6 -6
ΠΕ18.05 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
ΤΕ01.20 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΠΕ18.18 ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ 3 -1 -1
ΠΕ18 .19 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ
ΠΕ18.20 ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΕ18.21 ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΕ18.22 ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ
ΠΕ18.23 ΝΑΥΤ.ΜΑΘ.(ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ)
ΠΕ18.24 ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠ.- ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠ. 1 -1 -1
ΤΕ01.12 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ-ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΠΕ18.29 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΤΕ01.25 ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
ΠΕ18.31 ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΠΕ18.32 ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘ. ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
ΠΕ18.33 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ 6 3 2
ΠΕ18.34 ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
ΤΕ01.37 ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΕ18.36 ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2 1 1
ΠΕ18.37 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΠΕ18.38 ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
ΠΕ19- ΠΕ20 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ 58 27 7
ΤΕ01.01 ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
ΤΕ01.02 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ 2 0 1
ΤΕ01.03 ΜΗΧΑΝ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΤΕ01.04 ΨΥΚΤΙΚΟΙ 1
ΤΕ01.05 ΔΟΜΙΚΟΙ
ΤΕ01.06 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 1
ΤΕ01.07 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
ΤΕ01.09 ΜΗΧΑΝ. ΕΜΠΟΡ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΤΕ01.10 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΤΕ01.11 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΤΕ01.13 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Η/Υ
ΔΕ01.18 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΤΕ01.22 ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ
ΤΕ01.24 ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑΣ
ΤΕ01.26 ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΤΕ01.28 ΜΗΧΑΝΟΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
ΤΕ01.30 ΒΟΗΘΟΙ ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΙ - ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ
ΤΕ01.31 ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 
ΤΕ01.32 ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ & ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ
ΤΕ01.33 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΤΕ01.34 ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΤΕ01.35 ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΤΕ01.36 ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ 
TE01.29 ΒΟΗΘ.ΙΑΤΡ. & ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤHΡΙΩΝ
ΔΕ01.01 ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
ΔΕ01.02 ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
ΔΕ01.04 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
ΔΕ01.05 ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
ΔΕ01.08 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΕΣ
ΔΕ01.09 ΒΟΗΘΟΙ ΧΗΜΙΚΟΥ
ΔΕ01.10 ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΔΕ01.11 ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΨΥΞΕΩΣ (ΨΥΚΤΙΚΟΙ)
ΔΕ01.12 ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
ΔΕ01.13 ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ
ΔΕ01.14 ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ
ΔΕ01.15 ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
ΔΕ01.16 ΤΕΧΝ. ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ
ΔΕ01.06 ΕΜΠΕΙΡ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ
ΔΕ01.07 ΕΜΠΕΙΡ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
ΔΕ01.17 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
ΠΕ04.01 ΦΥΣΙΚΟΙ 52 22 2
ΠΕ04.02 ΧΗΜΙΚΟΙ 20 4
ΠΕ04.03 ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΕΣ
ΠΕ04.04 ΒΙΟΛΟΓΟΙ 12 -3
ΠΕ04.05 ΓΕΩΛΟΓΟΙ 10
ΠΕ34 ΙΤΑΛΙΚΗΣ
ΣΥΝΟΛΟ 747 200 45



 Α ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε κενά πλεονάσματα ΠΥΣΔΕ Καβάλας εδώ: http://dakekavalas.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4896.html

Ανώνυμος είπε...

Τα κενά πλεονάσματα του δικού σας νομού;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Gina Paschalidou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Από τοv Πειραιά κάva vέο? Κεvά?

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε εάν θα απολυθουν καθηγητες που εχουν μονιμοποιηθει;