Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Συμεών Κεδίκογλου: Όποιοι καθηγητές δεν πάνε στα σχολεία θα διωχθούν πειθαρχικά! (Βίντεο)


Από πειθαρχικό έλεγχο θα περάσουν όσοι καθηγητές δεν παρουσιαστούν αύριο στα σχολεία που θα ανοίξουν προκειμένου να γίνει η αναπλήρωση των διδακτικών ωρών που χάθηκαν μέσα στην χρονιά.

Αυτό είπε ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου μιλώντας στο Star και αναφέρθηκε σε όσους θα λείψουν αδικαιολόγητα από την εργασία τους.

«Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Σε κανένα δεν κάνουν καλό οι καταλήψεις. Ο κακός μαθητής νομίζει ότι γλιτώνει μάθημα, ο καθηγητής κάθεται σπίτι του και πληρώνεται, ενώ ο μαθητής που θέλει να μάθει αναγκάζεται να καταφεύγει στα φροντιστήρια. Στο τέλος όμως χαμένη είναι η μάθηση», είπε.

Ο κ. Κεδίκογλου επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Θέμη Κοτσιφάκη με αφορμή τις τρίωρες στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ για τις 23, 24 και 25 Απριλίου.

«Ποια η αξιοπιστία της ΟΛΜΕ; Ο κ. Κοτσιφάκης με δικαιώνει ουσιαστικά, όταν την επαναστατική γυμναστική στην αρχή της χρονιάς με τις καταλήψεις, την εξαργυρώνει και είναι αυτή τη στιγμή υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.




alfavita.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο επιθανάτιος ρόγχος σας. ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!