Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ένας άστεγος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ένας άστεγος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση



Μια διαφορετική υποψηφιότητα για τον υποψήφιο δήμαρχο, Γιώργο Μπαρτζώκη, είναι αυτή του άστεγου Κ.Π., ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, "είναι άστεγος , έχει απευθυνθεί στον δήμαρχο Λαρισαίων και δεν δέχτηκε να τον συναντήσει, πήγε για στέγαση στη μητρόπολη αλλά δεν έχουν κατάλυμα, πήγε στο κοινωνικό ιατρείο και είχε μία βοήθεια, χτύπησε την πόρτα της αντιπεριφέρειας αυτή δεν άνοιξε όμως ποτέ. Ήταν μηχανικός και μετά από ένα εργατικό ατύχημα τον απέλυσαν , του οφείλουν  και 15.000 ΕΥΡΩ από την προηγούμενη εργασία του , η κοινωνική πρόνοια τον απέκλεισε λόγω έλλειψης βιβλιαρίου ΙΚΑ , θέλει να βρει  στέγαση.  ( Όλα αυτά θα τα καταθέσει όπου του ζητηθούν).
Με μεγάλη  μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Κ. Π. θα είναι υποψήφιος σύμβουλος των προσεχών δημοτικών εκλογών  Λάρισας  με την «Ταυτότητα Πόλης»  και θα εκπροσωπεί θα εκπροσωπήσει τους 500 περίπου συμπολίτες μας που βρίσκονται σε καθεστώς οικονομικής εξαθλίωσης και έλλειψης σωστής στέγασης.
Τα στοιχεία του δεν θα δημοσιοποιηθούν ποτέ, δεν χρειάζεται το ψήφο μας χρειάζεται μόνο την αγάπη μας και θα την έχει!!! "
http://www.news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: