Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Μπερλουσκόνι: Από τα όργια, στο γηροκομείο (ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ;)



Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρά τις υποσχέσεις του, δεν μπορεί να συγκρατηθεί: παρουσιάζοντας τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του κόμματός του, του Φόρτσα Ιτάλια, ενόψει των ευρωεκλογών, δεν άντεξε να εγκαταλείψει το γνωστό του «ρεφρέν».
Επανέλαβε ότι «στο εσωτερικό της δικαιοσύνης υπάρχει, σαφώς, μια συγκεκριμένη ομάδα που θέλει να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή της χώρας».
Ο «πρώην Καβαλιέρε» ξέρει ότι αν συνεχίσει να επιτίθεται στους δικαστές, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ευνοϊκή απόφαση της δικαιοσύνης για τον τρόπο που θα εκτίσει την ποινή του. Να ωθήσει, δηλαδή, το Δικαστήριο του Μιλάνου να αναστείλει την απόφαση για προσφορά κοινωφελούς εργασίας σε γηροκομείο και να την μετατρέψει σε κατ' οίκον περιορισμό.
Μια φορά την εβδομάδα θα βρίσκεται στο γηροκομείο τουλάχιστον για τέσσερις ώρες. Ο πρώην πρωθυπουργός θα μπορεί να πηγαίνει στην Ρώμη από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη για να συναντάει τους πολιτικούς του συνεργάτες. Τέλος, ο δικηγόρος του έκρινε σωστή και ισορροπημένη την απόφαση του δικαστηρίου.
Ο Καβαλιέρε, παρά τα γεγονός ότι είχε συνηθίσει να περνάει τον χρόνο του στα φημισμένα «μπούγκα μπούγκα» πάρτι, υποστήριξε πάντως ότι θα περάσει πολύ όμορφα με τους ηλικιωμένους, τους οποίος θα φροντίζει.
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: