Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΚΕΝΑ - ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ -ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

Από τον αιρετό του ΠΥΣΔΕ Χ. Κουσινίδη εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Έβρου
Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι: 
Ολοκληρώθηκε το ΠΥΣΔΕ Έβρου με θέμα κενά και πλεονάσματα μετά τις μεταθέσεις και ρύθμιση υπεραριθμιών.
Ψηφίσαμε τον παρακάτω πίνακα, διότι
1) το ΠΥΣΔΕ δέχτηκε τις περισσότερες από τις προτάσεις μας
2) τα αριθμητικά στοιχεία προέκυψαν αυστηρά, βάσει των στοιχείων των Σχολείων
3) ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ
α) Δόθηκαν υπεραριθμίες κατά σχολείο και ειδικότητα, μόνο σε εκείνες τις περιπτώσεις που υπήρχε αντίστοιχο οργανικό κενό για κάλυψη στην ίδια ομάδα σχολείων.
β) Όπου σε κάποιες ομάδες Σχολείων, τα κενά είναι λιγότερα από τις υπεραριθμίες, αυτό γίνεται για να προστατευθεί η όλη διαδικασία και να δοθεί η δυνατότητα να υποβληθούν αιτήσεις απ’όλους τους ενδιαφερομένους. Στην επόμενη συνεδρίαση, κατά τη διαδικασία της ονομαστικοποίησης των υπεραρίθμων, μετά την κάλυψη των κενών από κάποιους από αυτούς, το ΠΥΣΔΕ δε θα προχωρήσει στην ονομαστικοποίηση των υπολοίπων για ευνόητους λόγους. Έτσι κατοχυρώνεται η όλη διαδικασία και προστατεύονται οι συνάδελφοι.
Αιτήσεις ενδιαφερομένων για να κριθούν υπεράριθμοι (όπως και σχετικές ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων της σημερινής συνεδρίασης), μέχρι τη Δευτέρα 28/07 στις 14.00. Τρίτη 29/07 στις 09.00 το επόμενο ΠΥΣΔΕ για ονομαστικοποίηση υπεραρίθμων και έκδοση των τελικών οργανικών κενών, που θα διεκδικήσουν μαζί οι ευρισκόμενοι σε διάθεση, οι δύο συνάδελφοι από μετάθεση και οι αιτούμενοι βελτίωση. Τότε θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων για τη διαδικασία αυτή.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό ενημερωτικό.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ -ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 22-7-2014


ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ 23-7-2014



Δεν υπάρχουν σχόλια: