Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ! ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ!


 

Αδιόριστε Έλληνα εκπαιδευτικέ ήρθε η ώρα να ανοίξουν για σένα διάπλατα οι πόρτες του δημόσιου σχολείου!
Ο υπουργός Παιδείας δείχνοντας πρωτοφανή ευαισθησία, σου προσφέρει άμεσα εργασία που θα πληρώνεται κάθε τέλος του μήνα, με τη μόνη διαφορά ότι αντί για χρήματα που θα μπαίνουν στην τράπεζα, θα παίρνεις μόρια που κάποια στιγμή θα μπουν σε κάποιον πίνακα!
·      Με αυτά τα μόρια θα είσαι σε θέση να ζεις με αξιοπρέπεια και να κάνεις όνειρα, ότι σύντομα θα είσαι μέσα στους 10.000 διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών!
·       Όταν εργάζεσαι θα αισθάνεσαι όμορφα, όπως όταν ασχολείσαι με το αγαπημένο σου χόμπι!  
·      Η κοινή γνώμη θα είναι με το μέρος σου, αφού με την κοινωνική σου προσφορά όλοι οι μαθητές θα βρεθούν στην προνομιακή θέση να έχουν δασκάλους και καθηγητές!
·      Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θα είναι δικαιωμένη, επειδή με τη βοήθειά σου θα μπορεί να λέει ότι κέρδισε το στοίχημα των κενών!
· Τέλος θα αποτελέσεις παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους Έλληνες εργαζόμενους, με στόχο να ξεπεράσει η χώρα μας την οικονομική κρίση!

Βέβαια δε θα μπορείς να γιορτάζεις στις 12 Οκτωβρίου «Παγκόσμια ημέρα αξιοπρεπούς εργασίας», ούτε να μιλάς για βασικά ανθρώπινα δικαιώματα!

 

Αλήθεια κ. Υπουργέ με τόσα οφέλη, 
γιατί δε γίνεστε εσείς 
ο πρώτος εθελοντής εργαζόμενος (;), 
να δώσετε και το καλό παράδειγμα;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν πάρει και μόρια για την εθελοντική του προσπάθεια, του δωρίζω το μόριό μου....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό "Έλληνα" τι χρειάζονταν