Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. - ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Ορεστιάδα 14 - 12 – 2014


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι


1. Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο 2ο ΓΕ.Λ Ορεστιάδας. 
  • Η ημέρα εκείνη είναι συνδικαλιστική αργία, προκειμένου να συμμετάσχουμε στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί 10.30πμ–1μμ. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί 1μμ-6μμ.
  • Κατάθεση ψηφοδελτίων ως τη Δευτέρα 15/12/14 στις 4.30μμ ηλεκτρονικά στο mail της Β΄ ΕΛΜΕ b.elme.evrou@gmail.com ή στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας την παραπάνω ώρα. Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στα σχολεία την Τρίτη 16/12.
  • Η φετινή συνδρομή είναι 20 €, ποσό το οποίο μπορεί να πληρωθεί άμεσα την ημέρα των εκλογών ή με μηνιαία κράτηση 2 ευρώ για 10 μήνες, μέσω μισθοδοσίας (με αίτηση που θα συμπληρωθεί την ημέρα των εκλογών). 
  • Οι αναπληρωτές θα καταβάλουν το ποσό των 10€ (όσο είναι και η συνδρομή στην ΟΛΜΕ). 
  • Οι συνάδελφοι που είναι σε διαθεσιμότητα και οι ωρομίσθιοι δε θα πληρώσουν συνδρομή και το ποσό των 10€ που τους αντιστοιχεί, θα πληρωθεί στην ΟΛΜΕ από το ταμείο της Β΄ ΕΛΜΕ.
  • Οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ που ήδη πληρώνουν μέσω της μισθοδοσίας τους στην ΕΛΜΕ της περιοχής τους, θα ψηφίσουν κανονικά και δε θα καταβάλουν συνδρομή. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταβάλουν εφάπαξ όλο το ποσό.
  • Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

2. Τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που διοργανώνει η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, ξεκινούν την Παρασκευή 19/12/14, στο 1ο ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας 4μμ-8μμ. Το πρώτο τμήμα απαρτίζεται από τους συναδέλφους των: ΕΕΕΕΚ Ορεστιάδας, Γυμνάσιο Ν. Βύσσας και 2ο ΓΕ.Λ Ορεστιάδας. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να τα παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν. Θα ενημερώσουμε άμεσα για το επόμενο τμήμα.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                               Ο Γ. Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                                                          Κωτούλας Τάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: