Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Είμαι ζωάκι, δεν είμαι παλτό!

un9named

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                         28/3/15
Θέμα: Να απαγορευτεί η εκτροφή γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα – Ξεκινήσαμε στις 24/3 και συνεχίζουμε: ΜΑΖΙ!
Την 24 Μαρτίου 2015, η Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) οργάνωσε την διαμαρτυρία-ενημέρωση στον πεζόδρομο της Ερμού (Αθήνα) με αφορμή την ετήσια Διεθνή Έκθεση «Fur Excellence in Athens», ενός διεθνούς παζαριού αίματος και δυστυχίας ανυπεράσπιστων, άγριων ζώων το οποίο έχει το θράσος να διαφημίζει τη γούνα ως «Σύμβολο Ζωής».
Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία είναι η πρώτη δράση στην εκστρατεία που έχει αναλάβει η ΠΦΠΟ με στόχο να απαγορευτεί η εκτροφή γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα.
Ζητάμε να απαγορευτεί η εκτροφή γουνοφόρων στην Ελλάδα διότι δεν καλύπτει καμία ανθρώπινη ανάγκη, αλλά απλώς τη ματαιοδοξία ορισμένων ανθρώπων.
Ζητάμε να απαγορευτεί η εκτροφή γουνοφόρων στην Ελλάδα διότι στηρίζεται στον πόνο και στην αναίτια θανάτωση ΑΓΡΙΩΝ ζώων, αλλά η Ελληνική Πολιτεία συνεχίζει να τη θεωρεί «νόμιμη κτηνοτροφική δραστηριότητα».
Ζητάμε να απαγορευτεί η εκτροφή γουνοφόρων στην Ελλάδα διότι η ελληνική γουνοποιία φθίνει και καταρρέει χρόνο με το χρόνο, αλλά αντί να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες και τις περιοχές όπου υπάρχουν μονάδες εκτροφής (Δυτ. Μακεδονία) να περάσουν σε ‘Μια-Εποχή-Μετά-Τη-Γούνα’ περιμένουμε απλώς τον ξαφνικό θάνατό τους.
Ζητάμε να απαγορευτεί η εκτροφή γουνοφόρων στην Ελλάδα γιατί το απαιτεί η ηθική μας, το απαιτεί η λογική.
Σε αυτό το αίτημά μας δεν μπορεί να έχουμε ως σύμμαχό μας κάθε λογικό και ευαίσθητο πολίτη, 11 εκατομμύρια Έλληνες.
Και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες της διαμαρτυρίας, το πετυχαίνουμε.
Συνεχίζουμε, λοιπόν. ΜΑΖΙ!

 Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
http://www.pfpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: