Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ




Κουσινίδης Χάρης – Μπαλωτή Θεοδώρα
 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα, όσον αφορά τη μη ολοκλήρωση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ σε κεντρικό επίπεδο, θεωρούμε ανέφικτη την υλοποίηση των αποσπάσεων εντός ΠΥΣΔΕ κατά την αυριανή διαδικασία, όπως είχε αρχικώς ανακοινωθεί. Επομένως η αυριανή συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Έβρου προφανώς θα περιοριστεί στην υλοποίηση των προσωρινών τοποθετήσεων των συναδέλφων που είναι στη διάθεση. Βεβαίως αυτή η δυσμενής εξέλιξη θα επηρεάσει και τον τρόπο διευθετήσεως ορισμένων προσωρινών τοποθετήσεων, διότι το ΠΥΣΔΕ δεν θα διαθέτει στοιχεία για να προχωρήσει σε ολοκληρωμένες τοποθετήσεις.
Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο! Να ξεκινά δηλαδή η σχολική χρονιά και χιλιάδες εκπ/κοί να μη γνωρίζουν πού θα παρουσιαστούν παρ’ ότι είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στις θέσεις τους κατά την 1η Σεπτεμβρίου. Μαζί τους να αγωνιούν και τα μέλη των οικογενειών τους, να ανατρέπεται ο οικογενειακός προγραμματισμός και να υποβάλλονται σε πολυέξοδες, αλλά και περιττές μετακινήσεις. Τονίζουμε κάθε χρόνο ότι οι υπηρεσιακές μεταβολές στην εκπ/ση πρέπει να ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου. Δεν κατανοούμε τον λόγο που το Υπουργείο Παιδείας δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτή την αυτονόητη λειτουργία. Το Υπουργείο Παιδείας (πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακοί παράγοντες) έχουν τεράστια και αποκλειστική ευθύνη για την επανάληψη αυτού του φαινομένου – αλαλούμ, που εκτός των άλλων αποδεικνύει και έλλειψη σεβασμού προς τους εκπ/κούς και το εκπ/κό έργο.
Τέλος θεωρούμε πως οι κάθε είδους αρμόδιοι, πρέπει να μεριμνήσουν για την επίσημη χορήγηση της απαραίτητης χρονικής παράτασης για την παρουσίαση στην υπηρεσία όλων των εκπ/κών  που αναμένουν απόσπαση.


Με συναδελφικούς - αγωνιστικούς χαιρετισμούς


ΚΟΥΣΙΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ κινητό: 6937032925 και e-mail: xkousini@gmail.com

ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ

ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΡΙΦ.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ και ΠΥΣΔΕ Ν. ΕΒΡΟΥ

ΜΠΑΛΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ κινητό: 6974601603 και e-mail: mpalotith@gmail.com

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ Ν.ΕΒΡΟΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ http://agonsysp.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: